De informatie op deze website is geen persoonlijk therapeutisch advies. Ook al herkent u bij uzelf een ziektebeeld of een aantal symptomen, dan is het nog onduidelijk of de beschreven therapieën en middelen voor u toepasbaar zijn. Er kunnen contra-indicaties zijn voor bepaalde therapieën. Ondanks het feit dat er gestreefd is naar uiterste zorgvuldigheid, kunnen teksten fouten bevatten.

Mijn praktijk stelt zich niet aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden in de teksten van deze website, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van deze teksten door derden.

Verwijzingen of links naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoekers van deze website. Er kan niet gegarandeerd worden dat de inhoud van gelinkte sites correct is en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt cq. waar naar een link is geplaatst.

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mogen niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.